Maler

Malermester Jesper Hansen I/S

Maler i Hjørring, Frederikshavn, Løkken og Brønderslev i Nordjylland

Leder du efter en erfaren maler til at klare opgaver inden for malerarbejde i Løkken, Brønderslev, Hjørring og Frederikshavn i Nordjylland? Tag kontakt of få et uforpligtende tilbud. Vi udfører alle former for malerarbejde, nybyg og facaderenovering, til både private og erhverv. Ingen opgaver er for stor og intet er for småt! Hos Malermester Jesper Hansen bliver alt arbejde udført grundigt og fagmæssigt korrekt.

null

Vådrum

Læs mere

null

Alm. indendørs arbejde

Læs mere

null

Sommerhus

Læs mere

null

Galleri

Læs mere

Erfaren maler til privat og erhverv

Uanset om du er på jagt efter en bygningsmaler, en malermester til varetage malearbejdet ved nybyg eller erfarne fagfolk til alt fra facaderenovering til små maleropgaver, så er du kommet til det rette sted. Vi udfører facaderenovering og maler ved nybyg for private og erhverv i hele Nordjylland. Vores bygningsmaler er dog også behjælpelige med mindre opgaver såsom maling af træværk, lakering af gulv eller graffitiafrensning.

Malerarbejde

Malerarbejde og facaderenovering, til både private og erhverv. Ingen opgaver er for stor og intet er for småt! Alt arbejde bliver udført grundigt og fagmæssigt korrekt. Malermester Jesper Hansen tilbyder alt i indendørs malerarbejde og udendørs malerarbejde. Med mere end 20 års erfaring i branchen udfører vi indendørs arbejde i særdeles høj kvalitet. Vi bruger udelukkende allergivenlige og miljømærkede produkter fra Beck & Jørgensen.

Farveinspiration

Få inspiration til hvilke farver, I kunne tænke jer til jeres hus. Vi har en tilgængelig illustration over hvilke farver, der kan kombineres. Skrift farver på tag, facade og fliser. Som maler er vi altid klar på at yde rådgivning og hjælp til at træffe en beslutning om farven.

Kontakt din maler i Nordjylland

Har du behov for en maler i Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, eller Løkken i Nordjylland? Eller har du spørgsmål til hvordan vi kan hjælpe dig? Så sidder vi altid klar til at give en hjælpende hånd. Vi er altid til at få fat i på telefonnummer 20 14 11 51 eller send en mail jesper@jhmaler.dk.