Vådrum

Skal du have malet badeværelse eller andet vådrum? Undgå fugtskader eller skimmelvækst, og lad Malermester Jesper Hansen stå for malingen af dit vådrum. Som professionel maler har vi den rette ekspertise og knowhow, så du får korrekt udført maling af dit badeværelse eller bryggers.

Overvejelser inden maling af vådrum

Mange tror, at maling af badeværelse og stue sker på samme måde. Sådan er det ikke. Vådrum som badeværelse og bryggers er mere udsat for vand og fugt end andre rum i hjemmet. Når man skal male vådrum, er der derfor flere ting, der skal tages med i overvejelserne, såsom hvilken maling der skal bruges, hvor meget der skal males, og hvorvidt overfladerne er til at arbejde med.

Maling af vådrum

Hos Malermester Jesper Hansen har vi stor erfaring med maling af vådrum. Vi benytter miljømærket akrylplastmaling fra Beck & Jørgensen, som efterlader en halvblank, robust og vaskbar overflade, der tåler vandpåvirkning og fugt.

Inden vi begynder malingen af vådrum, spartler vi med vådrumsspartel samt påfører vådrumsgrunder og vådrumslim. Derved sikrer vi et flot resultat med god beskyttelse.

Få professionel hjælp til maling af vådrum

Kontakt os i dag og få hjælp til maling af vådrum. Du kan ringe til os på 20 14 11 51 eller sende en mail til jesper@jhmaler.dk.